Uusi ohjelmistotyökalu koneiden riskinhallintaan

ApexKoRiHa on helppokäyttöinen selainpohjainen ohjelmistotyökalu, jolla voi toteuttaa riskinhallinnan uusille, modernisoitaville ja käytössä oleville koneille.

Koneen rakentamisessa ja modernisoinnissa on otettava huomioon riskinarvioinnin tulokset. Tekniikan kehittymisen myötä tarve turvallisuustason parantamiselle kasvaa. Koneiden riskinhallintaa ja turvallisuuden tarkkailua helpottaa tarkoitukseen soveltuvan ohjelman käyttäminen. ApexKoRiHa:lla toteutat riskinhallinnan uusille, modernisoitaville ja käytössä oleville koneille.

ApexKoRiHa:lla voit toteuttaa koneen riskinhallinnan kokonaisuudessaan, sisältäen riskianalyysin, riskin arvioinnin, riskinhallinnan ja määrittelyt turvallisuustoimenpiteille. Ohjelmaa käytetään tavallisen nettiselaimen kautta, joten voit luoda ja tarkastella raportteja juuri silloin kuin haluat. Ohjelmalla voit luoda viralliset riskitarkasteludokumentit selainversiona sekä PDF-muodossa.

ApexKoRiHa on lajissaan ainutlaatuinen työkalu, sillä muita vastaavia ohjelmistoja ei löydy suomenkielisinä. ApexKoRiHa:n kehitystyössä olemme hyödyntäneet vankkaa ammattiosaamistamme koneturvallisuudesta sekä asiakkailta saatuja käyttökokemuksia.

Lataa ja tulosta ApexKoRiHa PDF

KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ!

Jouni Känsälä
Puh: 0400 866 853

Tero Hautala
Puh: 040 587 9510