TYÖPAIKAT

Tule työpaikkaan, missä osaamistasi arvostetaan! Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen sähköpostilla: rekry@apexautomation.fi

TARJOAMAMME EDUT

Meillä pääset huipputiimiin kehittymään alasi asiantuntijaksi. Ryhmähenkemme on mainio. Kollegat auttavat mielellään työtehtävissä ja yhdessä viihdytään kahvitauoillakin. Myös johdon ja päälliköiden ovet ovat avoinna, oli kyseessä sitten työasia tai auton lämmitys talvipakkasilla. Meillä voit luottaa viihtymiseen työyhteisössä ja työpaikkasi pysyvyyteen, sillä meillä ei ole 30-vuotisen historiamme aikana kertaakaan toteutettu lomautuksia tai irtisanomisia. 

Työsuhde-etuihimme kuuluvat liikunta- ja kulttuurietu, lounasetu, työsuhdepolkupyörä ja työpuhelin. Liukuva työaika mahdollistaa joustavan työajan niin aamuvirkulle kuin yökukkujalle. Se myös joustaa, kun tarvitset aikaa henkilökohtaisten asioiden hoitoon. Etätöiden tekeminen on mahdollista työtehtävien niin salliessa.

HAE MEILLE TÖIHIN

Tule työpaikkaan, missä osaamistasi arvostetaan! Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen sähköpostilla: rekry@apexautomation.fi

Ole myös rohkeasti yhteydessä kesätyö- tai harjoittelupaikoista. Tarjoamme mahdollisuuksia lopputyön tekemiseen yrityksessämme.

Apex Automation Oy on täyden palvelun insinööritoimisto. Parannamme tuotannon kilpailukykyä ja turvallisuutta nykyaikaisilla automaatio-, sähköistys- ja robotiikkaratkaisuilla. Asiakkaitamme ovat teollisuuden ja energia-alan yritykset sekä laite- ja järjestelmätoimittajat. Palveluihimme sisältyvät myös sähkö- ja koneturvallisuuden asiantuntijapalvelut ja ratkaisut. Tällä hetkellä työllistämme yli 60 alan ammattilaista.

For your process control

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.