SÄHKÖTURVALLISUUS

Monipuoliset sähköturvallisuuden tarkastus- ja tutkimuspalvelut.

Sähköturvallisuus on toinen turvallisuuden ydinosaamisalueistamme. Me teemme sähkölaitteistotarkastuksia ja sähköturvallisuusmääräysten soveltamista käytäntöön. Palveluksessamme on tällä hetkellä kaksi valtuutettua sähkötarkastajaa. Sähköturvallisuuspalveluihin kuuluu myös opastus ja koulutus sekä säädöstulkinnat.

LAKISÄÄTEISET SÄHKÖTARKASTUKSET

Sähköasennukset ja sähkölaitteet muodostavat yhdessä sähkölaitteiston. Sähkölaitteisto on tärkeä osa kiinteistöä. Sähkölaitteiston haltija on vastuussa siitä, että sähköasennukset ja –laitteet ovat turvallisia ja pysyvät käytössä turvallisina.

Teemme määräaikaistarkastuksia ja varmennustarkastuksia sähkölaitteistoille. Tarkista täältä mikä on säädösten vaatima tarkistusväli sähkölaitteistollesi: Määräaikaistarkastus ja varmennustarkastus eri laitteistoluokissa.

SÄHKÖLAITTEISTOJEN LÄMPÖKAMERAKUVAUS

Sähkölaitteiston lämpökuvauksella voidaan paikantaa sähkölaitteistossa piilevät viat kuten löysät liitokset, ylikuormitustilanteet ja väärät mitoitukset. Käytössämme on Fluke TiS45 laadukas ammattitason lämpökamera. Kamera tunnistaa mm. ongelmat nopeasti ainutlaatuisella IR-Fusion yhdistelmätilalla ja kahden kuvan näkymätilalla. Kuvausraportista saat selkeän informaation digi- ja infrapunakuvana sekä tekstiselostuksena. Raportista saadaan nopeasti selville sähkölaitteiden ja sähkökeskusten huolto- ja korjaustarpeet.

ESIMERKKEJÄ SÄHKÖTURVALLISUUSPALVELUISTAMME

  • Käyttöönottotarkastukset
  • Varmennustarkastukset
  • Määräaikaistarkastukset
  • Kuntoarviot ja -tutkimukset
  • Sähköistysprojektien valvonta
  • Kunnossapitotarkastukset
  • Sähköpalotutkinta

Koulutustarjonnastamme löydät sähköturvallisuuspuolen koulutukset.

Siirry KOULUTUS-sivuillemme!

SÄHKÖTURVALLISUUSLINKKEJÄ

Viranomaislinkkejä

Sähköturvallisuustietoutta

KYSY LISÄÄ ASIANTUNTIJOILTA

Jouni Känsälä

Toimialajohtaja, Koulutuspalvelut, Sähkötarkastustoiminta, Sähkö- ja koneturvallisuus

Kenneth Grankull

Suunnittelupäällikkö, Sähköistykset