Haemme joukkoomme sähkösuunnittelijaa ja instrumentointisuunnittelijaa

Haemme joukkoomme sähkösuunnittelijaa ja instrumentointisuunnittelijaa. Työpaikkasi sijaitsee Kokkolassa.

Mitä tehtäviin sisältyy?

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset teollisuuden sähkö- tai instrumentointisuunnitteluun liittyvät työt projekteissamme tai asiakaskohteissamme. Palvelemme eri teollisuudenaloja kemianteollisuudesta elintarviketeollisuuteen ja kappaletavaratuotantoon. Projektit voivat sisältää töitä esisuunnittelusta projektisuunnitteluun ja käyttöönottoon. Töitä tehdään tiimeissä tai itsenäisesti. Asiakaskohteissamme työskentely tapahtuu asiakkaan työnjohdon alaisuudessa prosessien suunnittelu- ja kehitystöissä. Tulevat työtehtäväsi tarkentuvat työkokemuksesi ja yhdessä sovittavien tavoitteiden mukaisesti. Tehtäväkuvaan voi sisältyä mm. laitemäärittelyä, piirisuunnittelua, layout-suunnittelua, prosessisuunnittelua ja mitoitusta.

Tehtäviin tarvittava osaaminen

Toivomme hakijoilta soveltuvaa insinöörikoulutusta ja kokemusta suunnittelu- tai asennustehtävistä. EPLAN, ALMA, Vertex, CADMATIC, AutoCAD Plant suunnitteluosaamiset katsotaan eduksi valintaa tehdessä. Motivoitunut oma-aloitteinen asenne ja kiinnostuneisuus uusien asioiden opetteluun, auttaa menestykseen työtehtävissä.

Tarjoamamme edut

Meillä pääset huipputiimiin kehittymään alasi asiantuntijaksi. Ryhmähenkemme on mainio. Kollegat auttavat mielellään työtehtävissä ja yhdessä viihdytään kahvitauoillakin. Myös johdon ja päälliköiden ovet ovat avoinna, oli kyseessä sitten työasia tai auton lämmitys talvipakkasilla. Meillä voit luottaa viihtymiseen työyhteisössä ja työpaikkasi pysyvyyteen, sillä meillä ei ole 30-vuotisen historiamme aikana kertaakaan toteutettu lomautuksia tai irtisanomisia.

Työsuhde-etuihimme kuuluvat liikunta- ja kulttuurietu, lounasetu, työsuhdepolkupyörä ja työpuhelin. Liukuva työaika mahdollistaa joustavan työajan niin aamuvirkulle kuin yökukkujalle. Se myös joustaa, kun tarvitset aikaa henkilökohtaisten asioiden hoitoon. Etätöiden tekeminen on mahdollista työtehtävien niin salliessa.

Hae meille töihin

Tule työpaikkaan, missä osaamistasi arvostetaan! Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen sähköpostilla: rekry@apexautomation.fi  

Lisätietoja tehtävistä antavat:

Kenneth Grankull, Sähkösuunnittelupäällikkö, puh. 040 562 0281

Matti Pajukangas, Toimitusjohtaja, puh. 040 507 5590

Apex Automation Oy on täyden palvelun insinööritoimisto. Parannamme tuotannon kilpailukykyä ja turvallisuutta nykyaikaisilla automaatio-, sähköistys- ja robotiikkaratkaisuilla. Asiakkaitamme ovat teollisuuden ja energia-alan yritykset sekä laite- ja järjestelmätoimittajat. Palveluihimme sisältyvät myös sähkö- ja koneturvallisuuden asiantuntijapalvelut ja ratkaisut. Tällä hetkellä työllistämme yli 50 alan ammattilaista.