Etsimme projektipäällikköä tiimiimme – lähetä hakemus!

Haemme kasvavaan joukkoomme motivoitunutta ja osaavaa projektipäällikköä. Työpaikkasi sijaitsee Kokkolassa.

Mitä tehtäviin sisältyy?

Tehtäviisi kuuluvat asiakasprojektien veto ja hallinnointi. Vastaat projektien aikataulutuksesta, suunnittelun edistymisestä, henkilöiden resursoinnista sekä yhteydenpidosta asiakkaisiin ja toimittajiin. Tuet ja ohjaat suunnittelijoita työssään ja toimit tarvittaessa myynnin tukena tarjousten laskennassa. Tulevan työsi painopisteet tarkentuvat työkokemuksesi ja yhdessä sovittavien tavoitteiden mukaisesti.

Tehtäviin tarvittava osaaminen

Toivomme hakijoilta kokemusta sähkö- ja automaatioprojekteista sekä niiden johtamisesta. Koulutustaustana edellytämme soveltuvaa insinööritutkintoa. Tehtävässä menestymiseen vaaditaan hyviä sosiaalisia taitoja ja oma-aloitteisuutta sekä valmiuksia ongelmanratkaisuun ja toiminnan kehittämiseen. Hyvä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamamme edut

Tehtävään tarjoamme ammattitaitoa vastaavan palkkauksen, ajanmukaisen työympäristön ja hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Pääset kouluttautumaan ja mukaan kehittämään toimintaa omien kiinnostuksenkohteiden mukaan.

Meillä voit luottaa viihtymiseen työyhteisössä, jossa toisia autetaan ja avoimessa ilmapiirissä huumori kukkii. Voit myös luottaa työpaikkasi pysyvyyteen, sillä emme ole 30-vuotisen historiamme aikana kertaakaan toteuttaneet lomautuksia tai irtisanomisia.

Työsuhde-etuihimme kuuluvat laaja työterveyspalvelu, liikunta- ja kulttuurietu, lounasetu, polkupyöräetu ja puhelinetu. Yhteisiä TYKY-ja kehityspäiviä järjestetään säännöllisesti. Liukuva työaika mahdollistaa jouston niin aamuvirkulle kuin yökukkujalle ja joustaa, kun tarvitset aikaa henkilökohtaisten asioiden hoitoon. Myös etätöiden tekeminen on mahdollista työtehtävien niin salliessa.

Hae meille töihin

Tule työpaikkaan, missä osaamistasi arvostetaan! Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen viimeistään 14.5.2023 sähköpostilla: rekry@apexautomation.fi  

Lisätietoja tehtävistä antavat:

Tuomo Känsäkangas, automaatiosuunnittelupäällikkö, 040 846 8940

Matti Pajukangas, varatoimitusjohtaja, 040 507 5590

Apex Automation Oy on täyden palvelun insinööritoimisto. Parannamme tuotannon kilpailukykyä ja turvallisuutta nykyaikaisilla automaatio-, sähköistys- ja robotiikkaratkaisuilla. Asiakkaitamme ovat teollisuuden ja energia-alan yritykset sekä laite- ja järjestelmätoimittajat. Palveluihimme sisältyvät myös sähkö- ja koneturvallisuuden asiantuntijapalvelut ja ratkaisut. Tällä hetkellä työllistämme yli 60 alan ammattilaista.